HESAB.AZ istifadəçilərinə ÖZƏL

15 Yanvar 2016

Bonuslarını "Sığortalı Greencard Müraciəti" Endirim kartına dəyişmiş şəxslər sığortalı greencard proqramına müraciət etmək üçün 50 manat əvəzinə 30 manat ödəyəcəklər, greencard proqramında qalib olduqdan sonra isə Amerikaya təyyarə biletini və digər xidmətləri şirkətimizdən pulsuz əldə edəcəklər.

Greencard proqramında qalib olmaqla Amerikada qanuni yaşamaq, işləmək hüququ qazanırsınız. ABŞ-da işlə təmin olunmağınız, qarşılanıb yerləşməyinizdə şirkətimiz sizə yaxından köməklik göstərəcəkdir. Cari greencard proqramının nəticəsi 2018 may ayında açıqlanacaqdır.

Greencard proqramında Sığortalı Müraciət nədir? -  İştirakçı müraciət edərkən 50 manat ödəməklə özünü sığortalayır və qalib olduqdan sonra Amerikaya gediş biletini və digər xidmətləri şirkətimizdən hədiyyə olaraq əldə edir. Bonuslarını endirim kartına dəyişən hesab.az istifadəçisi kimi sığortalı müraciət üçün 50 manat əvəzinə 30 manat ödəyirsiniz.

İştirak etmək üçün addımlar

1. Hesab.az portalında bonuslarınızı endirim kartına dəyişdikdən dərhal sonra bu linkdən greencard proqramına müraciət edin:  https://greencard.az/az/info/free  və müraciətinizi tamamladıqdan sonra bu linkdən bir nəfər üçün 30 azn daxil edib ödəyin http://bit.ly/2mN0IUf
  2. Müraciətiniz qəbul olunduqdan sonra şirkətimizdən emailinizə təsdiq məktubu gələcəkdir

Qeyd: Əgər evlisinizsə, həyat yoldaşınızı və uşaqlarınızı da sığortalı müraciətə daxil etmək istəyirsinizsə, həmin ailə üzvləriniz üçün də 50 manat əvəzinə 30 manat ödəyə bilərsiniz. Məsələn əgər ailədə 4 nəfərsinizsə 200 manat əvəzinə 120 manat ödəyirsiniz. Qalib gəldikdən sonra isə hər bir ailə üzvləriniz üçün ABŞ-a getmək üçün təyyarə bileti və digər xidmətləri ödənişsiz əldə edəcəksiniz.

Digər xəbərlər