ABŞ Turist Vizası

Turist vizası almaqla siz Amerikaya:

  1. Turist kimi
  2. Tətil üçün, gəzmək üçün
  3. Dostlarınızı, qohumlarınızı ziyarət etmək
  4. Müalicə olunmaq
  5. Alış-veriş etmək
  6. Konsertlər, sərgilər və ya istənilən tədbirlərdə iştirak etmək
  7. İşləmək üçün sizi maraqlandıran şirkətlərlə canlı görüş keçirmək
  8. Təhsil almaq üçün potensial universitetlər, kollecləri araşdırmaq üçün gedə bilərsiniz

Turist vizası 12 aylıq müddətə verilir. Amerikada olduqda vizanın müddətini artıra bilərsiniz. Vizanın vaxtını artırmaq üçün Azərbaycana qayıtmaq tələb olunmur. Turist vizasını almaq üçün Amerikada heç bir kəsdən və ya təşkilatdan dəvətnamə almaq tələb olunmur. Şirkətimiz sizə turist vizasının alınmasında yaxından köməklik gəstərəcəkdir.

Belə ki, viza almaq üçün Düzgün müraciət formasını doldurmaq, lazımi sənədləri düzgün şəkildə toplamaq və təqdim etmək, ABŞ səfirliyində viza görüşü almaq, görüşdə çıxa biləcək suallara düzgün cavablar vermək, Viza aldıqdan sonra sizi Amerikada qarşılama, qalacağınız otelin və evin tapılması və Amerikada ilk günlərinizdə bir çox məsələlərdə lazım olan köməyi göstərəcəyik.

Müraciət Prosesi:

Vizanı almaq üçün xüsusi bir vaxt yoxdur, öz istəyinizə uyğun istənilən vaxtda vizaya müraciət edə bilərsiniz. Vizanı, bizə müraciət etdikdən sonra 1 həftə ərzində ala bilərsiniz. Müraciət prosesində səfirliyə tələb olunan ərizə formasının doldurulması, düzgün sənədlərin toplanması, viza görüş vaxtının alınması, çıxa biləcək suallara düzgün cavabların hazırlanmasını biz sizin üçün edəcəyik.

Vizaya müraciət üçün xarici pasport, 5x5 arxa fon ağ rəng yeni şəklin elektron variantı, iş yerindən arayış və ya tələbəsinizsə universitetdən arayış tələb olunur. Əgər iş yerindən arayış təqdim edə bilməyəcəksinizsə müraciət etməyiniz tövsiyyə olunmur. Bundan başqa, yaşınıza, səfərinizin məqsədinə uyğun digər sənədlər də tələb oluna bilər. Bizə müraciət etdikdən sonra lazım olan sənədlərin toplanmasında sizə yaxından köməklik göstərəcəyik. Bu günə kimi xarici ölkələrdə olmuş (əsasən də avropa ölkələri) şəxslərin ABŞ vizası almaq ehtimalı daha çoxdur. Əgər bu günə kimi heçbir ölkədə olmamısınızsa, gedib gəlməyiniz (əsasən də avropa ölkələrinə) tövsiyyə olunur.

Vizanı aldıqdan sonra ABŞ-ın istənilən ştatına gedə bilərsiniz.

Müraciət etmək üçün xahiş olunur aşağıdakı faylı yükləyin və doldurub faylın içində göstərilmiş emailə göndərin

Faylı Buradan Yükləyin
Turist vizası ilə Amerikaya getdikdən sonra orada işləyə, daimi yaşaya, Greencard və ya vətəndaşlıq ala bilərəmmi?

Nəzərə alın ki, ABŞ, imkanlar ölkəsidir və ölkənin daxili qanunları uzunmüddətli qanuni şəkildə yaşamağınız üçün kifayət qədər imkanlar yaradır. Lakin, əlbəttə ki, bu proseslər tədricən baş verir. Məsələn, turist vizanızı Amerikada ola ola digər vizalara dəyişdirməyinizdə heç bir qadağa yoxdur.